3MEAREarlineHoward LeightMoldexPluggerz

Neem contact met ons op

Meestgestelde vragen

  • Ik heb een vraag over een product, hoe kan ik jullie bereiken? Voor vragen over producten kun je contact met ons opnemen via 033-3030888. Dit kan tussen 08:30 en 17:00. Oh en je kunt natuurlijk ook even een mailtje sturen naar info@coolsafety.nl!
  • Hoe maak ik een account aan? Wanneer je een bestelling wilt afronden kan je kiezen voor: Ik ben nieuw. Ook hebben we rechts bovenin het blauwe navigatiebalkje het knopje: Mijn account. Via beide wegen kom je in de omgeving waar je een klant-account kunt aanmaken. 1. Vul hier je persoonlijke gegevens in en klik op het knopje: Account aanmaken. 2. Welkom bij de club! Je hebt een eigen account met voordelen zoals een altijd opgeslagen winkelwagentje.
  • Hebben jullie ook een fysieke winkel? Nee CoolSafety is écht een online winkel. Maar je kunt wel altijd even contact met ons opnemen mocht je vragen hebben.
  • Hoe kan ik betalen?Momenteel kun je bij CoolSafety betalen met: -IDEAL -Creditcard -PayPal -Bankcontact/Mister cash -Op factuur

Vragen over Festival oordopjes

  • Wat is het verschil tussen een filter en schuim oordop?Een schuimoordop dempt omgevingsgeluid en heeft vaak een hogere dempingswaarde. Een filteroordop filtert specifieke geluiden maar heeft hierdoor vaker een lagere dempingswaarde.
  • Wat is een muzikanten oordop? Het verschil tussen een muzikanten en festival oordop zit in het type filter. Een muzikanten oordop filtert schadelijke tonen maar muziek blijft zuiver hoorbaar. Een muzikanten oordop heeft ook normaal een vrij hoge demping.
  • Wat is een festival oordop? Het verschil tussen een muzikanten en festival oordop zit in het type filter. Een festival oordop heeft over het algemeen een iets lagere demping in vergelijking met een muzikanten oordop. De oordop filtert schadelijke tonene maar muziek blijft zuiver hoorbaar.
  • Ik ga naar een festival, wat heb ik nodig? Goede gehoorbescherming natuurlijk! We raden voor festivals bijna altijd een filteroordop aan. Deze zijn in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens bij Alpine, Thunderplugs of naar ons festivalpakket!

Staat het antwoord er niet bij?


Bellen voor advies?

Op werkdagen van 08:30 - 17:00

+31 - (0)33-3030833

Bellen over je bestelling?

Op werkdagen van 08:30 - 17:00

+31 - (0)33-3030831

Whatsappen?

Whatsappen: tijdelijk niet beschikbaar wegens extreme drukte

 
Daarnaast een kleine melding: wegens extreme drukte kan een reactie iets langer duren.

Vragen over je bestelling

Je kunt ons altijd mailen. Geef in het formulier een onderwerp aan.

Uw naam:
Uw E-mailadres:
Onderwerp:
Uw Vraag:
 

Contactgegevens

Hoofdkantoor

CoolSafety
Hamersveldseweg 65
3833 GL Leusden

Logistiek/ Magazijn
Distributiecentrum
Industrielaan 24
5406 XC Uden
Onderdeel van CoolSafety
KVK: 73390178.
btw-nummer: NL8595.06.290.B01

Bankgegevens:
IBAN: NL46RABO0316287806
BIC/Swift code: RABONL2U